Om os

Dødsbo Nordsjælland opkøber og rydder dødsboer i hele Nordsjælland.

Effekterne fra de dødsboer vi rydder sælges på auktioner, på større markeder og fra tid til anden via salg på internettet, eller i vores første butik som er placeret i Næstved. En del sælges engros til andre handlende. Vores lager, hvor vi opbevarer effekterne, ligger lige udenfor Næstved.

Vi har medarbejdere og samarbejdspartnere placeret rundt omkring på hele Sjælland, blandt andet ved Gilleleje, i Holte og i indre by. Derfor er vi aldrig særligt langt væk, når du har en opgave i Nordsjælland.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon hvis du har noget du vil spørge os om, hvis du har et dødsbo du skal have solgt eller vurderet, eller hvis du har andre spændende effekter du leder efter en køber til.

Antikviteter igennem tre generationer
Indehaveren af Dødsbo Nordsjælland, Peter Holmstrand, er tredje generation i en familie der har handlet med antikviteter, brugte møbler og kuriosa i snart en menneskealder.

Morfaren, Ole Zehngraff, drev antikvitetsforretning blandt andet i Næstved, og forældrene overtog sidenhen butikken der dengang lå på hjørnet af Kindhestegade og Vinhusgade i Næstved og bar navnet “Antikhuset”.

Smagen for de fine gamle sager er gået i arv, og i dag er både Mette og Peter altså tredje generation i en familie af handlende.


Postadresse:
Dødsbo Nordsjælland
Kildemarksvej 35
4700 Næstved
CVR: 36570164

Telefon:
71 99 41 61, besvares hele døgnet

E-mail:
kontakt@dødsbo-nordsjælland.dk