Dødsboer købes og ryddes i Hillerød

Står du med et dødsbo i Hillerød, som du skal have solgt og/eller ryddet?

Vi har solid erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer, og vores ekspertise spænder fra bedre brugte møbler, over kunst til moderne dansk design og antikviteter. Der er ikke meget, vi ikke kan give en ordentlig vurdering af – og de ting vi selv er usikre på, har vi et netværk der kan hjælpe os med.

Alt fra liebhaverpalæer til helt almindelige, mindre lejligheder har interesse. Der findes hverken opgaver der er for store eller for små for os.

Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud – hvad enten det er på hele boet, dele heraf eller blot enkelte effekter. Restboer og flytteboer har også vores interesse.

Hvad vi kan betale, eller tager os betalt, for at rydde et dødsbo, afhænger helt af hvilke værdier boet rummer. Derfor skal vi altid se boet, før vi kan give et endeligt tilbud. Arbejdets omfang samt effekternes karakter er afgørende for prisen – både den ene og den anden vej.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 71 99 41 61 og høre mere om hvad vi kan tilbyde. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål døgnet rundt.