Dødsboer købes i Hellerup

Vi opkøber og rydder dødsboer i hele Nordsjælland, og således også i Hellerup

Alt har interesse for os – ikke blot liebhaveri, men alt fra moderne design til antikviteter. Vi tilbyder køb af enkelte effekter, ligesom vi tilbyder komplet rydning af dødsboer, restboer og flytteboer.

Står du med et dødsbo du skal have solgt eller ryddet, kommer vi altid gerne og giver et uforpligtende tilbud. En besigtigelse af boet er nødvendig, for at vi kan give en så korrekt vurdering og pris som muligt. Kort fortalt kigger vi boet igennem, og vurderer hvad der er af værdi. Det holder vi op imod arbejdets omfang, i forbindelse med en rydning, og giver et tilbud på den baggrund.

At få besøg af os til en gennemgang er gratis, og helt uforpligtende. Ved gennemgangens afslutning vil vi i de fleste tilfælde på stedet kunne give et uforpligtende tilbud.

Såfremt der bliver tale om at vi skal rydde dødsboet, klares dette oftest indenfor en uge fra aftalen er indgået. Har du særlige ønsker i forhold til hvornår arbejdet skal foregå, respekteres disse naturligvis. Har vi aftalt at effekter skal blive i boet, så bliver de. Derudover fjerner vi alt – også gulvtæpper og gardiner, hvis de skal væk.

Der er ingen opgaver der er for små, og ingen der er for store for os. Alt fra store villaer til kælderrum har interesse, og vi har mandskab og udstyr til at klare en hvilken som helst opgave.

I forhold til vurderingen af indboet, har vi tre generationers erfaring i handel med moderne design, kunst og antikviteter, samt bedre genbrug. Det vil sige, at de vurderingskompetencer vi har i huset, kan give en fornuftig vurdering af stort set alt. Skulle der være noget vi er i tvivl om, har vi et bredt netværk der kan assistere. Det er din garanti for en korrekt vurdering, samt en fair handel.

Er du interesseret i at høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det foregår i praksis, er du velkommen til at kontakte os på telefon 71 99 41 61. Vi svarer telefonen hele døgnet, hele året.