Dødsbo købes og ryddes i Hørsholm

Står du med et dødsbo i Hørsholm, som du ønsker at få ryddet, eller sælge enkelte effekter fra?

Vi kommer altid gerne og giver et uforpligtende tilbud, både på rydning af hele boet, og køb af enkelte effekter.

Alt har i princippet interesse for os. Ingen opgaver er for store, og ingen er for små. Vi har mandskab og ekspertise til at klare en hvilke som helst opgave – og oftest også indenfor få dage.

Vores mere end 20 års erfaring indenfor handel med bedre brugte effekter, antikviteter, kunst og design, gør os i stand til at give en korrekt vurdering, og dermed den rigtige pris på boet, hver gang.

En komplet rydning af et dødsbo indbefatter rydning af alt hvad der skal fjernes. Det være sig alt indbo, tæpper, gardiner m.m., ligesom vi naturligvis også klarer loftrum, kælderrum, skure/udhuse m.m.

Hvad vi kan betale for at rydde et bo, eller hvad vi tager os betalt for det, afhænger helt af hvilke effekter boet rummer. For os handler det om værdien af de tilbageværende effekter, kontra arbejdets omfang. Efter besigtigelse af boet, giver vi et uforpligtende tilbud på den baggrund.

Du er velkommen til at ringe til os og høre nærmere omkring hvad vi kan tilbyde, samt hvordan det foregå. Vi svarer på telefonnummer 71 99 41 61 hele døgnet, alle dage.