Dødsbo købes og ryddes i Gentofte

Skal du have ryddet eller solgt et dødsbo i Gentofte? Så er du kommet til det rette sted!

Hvad enten der er tale om en større villa, en lille lejlighed eller noget helt tredje, så er vi klar til at klare opgaven – hurtigt, effektivt og til en fair pris.

Mange dødsboer betaler vi penge for at få lov at rydde, og nogle tager vi os betalt for at rydde. For at kunne give et reelt og ordentligt tilbud på opgaven, kommer vi altid gerne og besigtiger boet, og giver et fast tilbud.

Vi har solid erfaring i vurdering, køb og rydning af dødsboer, og vi har ekspertise i huset til at vurdere langt det meste. Skulle der være effekter vi ikke selv har den fornødne ekspertise til at give en ordentlig vurdering af, har vi et bredt netværk der kan bistå.

Vores ekspertise og erfaring, er din garanti for en ordentlig behandling, og vi sætter en ære i altid at give det bedst mulige tilbud – hvad enten det drejer sig om en total rydning, rydning af et rest- eller flyttebo, eller blot køb af enkelte effekter fra boet.

Ring til os og hør nærmere, og aftal evt. en tid for en besigtigelse af boet – det er gratis og fuldstændig uforpligtende. Vi svarer på telefon 71 99 41 61 døgnet rundt, alle ugens syv dage.